Törnberg Invest AB startades 2014 och är ett privatägt aktiebolag som ägs och bedrivs av grundaren,

Daniel Törnberg.


Tillsammans med Daniel Törnberg verkar även projekledare, systemadministratör och konsulter inom en rad verksamma branscher.


Företaget drivs av ett brett entreprenörskap med lång och stor erfarenhet och engagemang i flertalet olika branscher. Vi har under flera år investerat och startat upp en mängd olika företag där Törnberg Invest AB antingen agerar ägare själva, investerare eller som konsult/rådgivare.


Branscher som vi idag verkar inom är bland annat; e-handel, fastighetesbyggen- och uthyrning, vårdbolag, app-utveckling, markentreprenad, konsultering/rådgivning inom patenterade innovationer m.m.


Vi ser mycket ljust och stort på framtiden där Törnberg Invest AB’s engagemang visar att Vi är stora i det vi satsar på.
- För oss finns det ingenting som är omöjligt eller inte går. Vi kan, och allt går om man vill!Our team

Management


Daniel Törnberg, grundare, ägare och VD av Törnberg Invest AB.
Han har med sin gedigna bakgrund, erfarenheter och entreprenörskap, byggt upp Törnberg Invest AB till vad det är idag med visionen om att ingenting är omöjligt, allt går bara man vill.


Daniel är i grunden utbildad civilekonom och har tidigare arbetat som försäljningschef på Glocalnet innan han arbetade framgångsrikt som accountmanager i ett större amerikansktföretag.

Han har även startat upp och drivit flertalet sushi restauranger där han var först i Stockholm med hemkörning av sushi.

I 20-års åldern tog Daniel fram ett världsomfattande patent inom läkemedelsbranschen som han sedan sålde. Därefter har flertalet innovationer tagits fram och tas fram än idag.

2014 grundades Törnberg Invest AB för att ta nästa steg i entreprenörskapets anda och bygga upp alla idéer, visioner och sin drivkraft i företagsform.

2016 kom vi in på e-handelsmarknaden där vi idag syns bakom ett flertalet produkter.
2017 startades första fastighetsbygget inför en kommande uppstart av ett vårdboende, detta vårdboende finns aktivt idag och fler fastigheter för vård- och omsorg och nya vårdboenden byggs upp i skrivandets stund.
2018 utvecklade och projekterade Daniel tillsammans med ett team en app för husdjur som idag är världens största husdjursapp och finns tillgänglig i 190 länder och på sju språk.


Daniels stora engagemang, drivkraft och entreprenörskap genomsyras alltid i de arbete och tid han lägger ned i varje enskilt projekt.

Med sitt innovativa tänk, sina erfarenheter, kunskaper och tillsammans med sina team, tar han sig an nya projekt löpande.


- När Ni lyckas, lyckas Vi!

Management


Marlene är Systemadministratör hos Törnberg invest AB, hon har bred bakgrund av ledarskap och administration.

Utan Marlene skulle vi inte vara där vi är idag.

Projektledning ansvaras med passion och kvalitet.

Varmt välkommen att höra av dig. 


Har ni några frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss!

eller

Maila till: daniel@tbnordic.se